Om oss

Liv & Røre Triaden

Om oss

Med alt under et tak og en midt i blinken plassering inviterer vi til Liv & Røre på Triaden Storsenter.   Definitivt ditt nye samlingsted midt i hjerte av Lørenskog, et steinkast unna Oslo. Vi er en ny leke og boltreplass for voksne. Her har vi kombinert det beste av to verdener, utfordrende spill og deilig mat & drikke. Det hele er pakket inn i en herlig sofistikert atmosfære, som er både stilsikker og treffsikker. I luftige lokaler på hele 2400 kvadrat meter har vi god plass til å prøve lykken, spise og nyte livet. Vi har to barer og vår restaurant tilbyr deilig street food. På spillmenyen har vi en rekke spill og aktiviteter, alt fra biljard til shuffleboard og arkadespill. Vi lover uforglemmelige øyeblikk som definitivt går inn i minneboka.

Bar & restaurant

Liv & Røre Triaden et unikt spisested og en sosial møteplass på Lørenskog. Vår restaurant serverer street food av ypperste klasse. Smaksopplevelser som definitivt vil sette spor i hjerte. Vi elsker lokal produserte råvarer av høy kvalitet. I restauranten serveres alt fra små bites til større retter. Herlige fristelser som garnert gir vann i munnen. Ett helhetlig måltid komplimenteres alltid med god drikke. Flaks for deg at vi har to barer som så absolutt slukker tørsten. Vår store bar ønsker deg et varmt velkommen inn i det du kommer inn i lokalet. Dette er en bar med wow faktor. I tillegg til å være stor og ha god plass til å nyte noe godt i glasset har baren et unikt design. Den er oval-formet og er et mesterverk. Her er alle elementer nøye gjennomtenkt. Dette er rett og slett en bar som er et skue for øyet. I baren har vi en innholdsrik drikkemeny, og tilbyr alt fra et særs godt utvalg av øl til deilige viner. Er du mer glad i friske cocktails eller en real drink har vi masse godsaker å by på. Uansett hva ganen måtte behage, surt, søtt eller fyldig du er i de beste hender. Utendørs har vi en stor og luftig uteservering hvor du kan nyte sol og smaken av sommer. Vi har varmelamper og deilige sittegrupper, så her er det sus, dus boller og brus hele året. Liv & Røre er definitivt en sosial møteplass for alle anledninger. Gøy på dagtid, så vel som det perfekte utested til kvelds.

Spill & aktiviteter

På spillmenyen kan vi fronte med darts, shuffleboard, biljard, arkadespill og karaoke. Vi har en flott biljard lounge med to biljardbord. Her kan du spille 8 ball og more deg i sofistikerte omgivelser. Hvis du ikke har testet elektrisk shuffleboard er kanskje tiden inne? Gøyal moro som vil få deg på gli. Dersom sang er din arena har vi selvsagt karaokerom hvor du kan slippe sangfuglen fri. En perfekt aktivitet for å starte en vellykket helaften, eller en icebreaker for første date. Uansett om du er er ute etter bånn gass eller en time out. Spille eller kun chille? Liv & Røre dekker alle behov. Med andre ord alltid en «vinn-vinn-situasjon».

Hva rører seg?

På Liv & Røre står tiden aldri stille. Vi liker høy puls, fart og spenning. Vi er så absolutt det foretrukken spisested sted og møteplass for sosial moro på Lørenskog. Ukesprogrammet er spekket med en rekke arrangementer, alt fra fotball og formell 1 som vi viser på storskjerm, til øl, vin og whisky smakinger.  På våre smakinger tilegner du deg ny kunnskap og får en smaksopplevelse du vil huske. Hver helg duker vi opp til vorspiel, fest og moro. Kjente Dj’s sørger for god stemning til langt inn i de sene nattetimer. Vi har lærerik quiz og morsom stand up. Våre sports arrangementer følger sesong, vær og vind, for oversikt følg med i kalenderen vår her.

Se hvordan våre lokaler ser ut


Trykk på pilen for å ta en tour inne hos oss.