Om oss

Om oss

Liv & Røre på Amfi Moa

Med alt under et tak og en midt i blinken plassering inviterer vi til Liv & Røre på Amfi Moa. Vi har stor boltreplass og hele 1450 kvadratmeter til å prøve lykken, spise og nyte. Her kombineres spisesteder, uteservering, barer, spill og aktiviteter i en herlig røre. En sosial møteplass uansett anledning. Et realt friminutt for unge og gamle. Er du ute etter bånn gass eller en time out? Spille eller kun chille? Hos oss får du alt uansett behov. Med andre ord alltid en «vinn-vinn-situasjon».

Spill & aktiviteter

Pulsen øker nevneverdig og blodpumpa slår. Om du er typen «in it to win it» eller en mer moderat team player er mulighetene mange. Har du kanskje et skjult talent du er gira på å vise frem? Da er dette perfekt for deg. På menyen fronter vi med en variert buffet av aktiviteter og spillfavoritter: shuffleboard, biljard, bordtennis, bowling, dart og flipper. Er du mer av den melodiøse sorten kan du slippe sangfuglen fri i en av våre karaokebåser. Uansett energinivå, om du har konkurranseinstinkt eller ikke, mer moro skal du lete lenge etter. Game on!

Bar & street food

Sulten? Tørst? Lunsj? Middag? Nattmat? Takeout? Dagen er lang og vi sørger for å servere godbiter, tidlig som sent. Med enkle ingredienser og de beste råvarer tilbyr vi alle tiders street food for ganen. Texican fra La Boomba’s gjør jobben og metter en rumlende mage. Er du mer fysen på Asian fusion? Zuuma Street innertier som tilfredsstiller smaksløkene til det fulle. For å slukke tørsten disker vi opp med all slags drikke. Len deg tilbake og nyt maks med noe godt i glasset fra våre to barer. Cheers!

Hva rører seg?

Hos oss er det duket for alle typer anledninger; bursdag så vel som teambuilding. Vi spiller opp til lek og moro. Visste du at du kan booke møterom, sitteplasser eller vår flotte mezzanine til lukkede selskap? Vi følger alltid spillereglene og tilrettelegger for minneverdige øyeblikk og god stemning. Ta med nære og kjære, venner og kollegaer til et opplevelsesunivers av de sjeldne. Du finner oss en svipptur fra Ålesund. Vi kan garantere at her, som navnet tilsier, blir det liv og røre.