Selskapslokaler

Selskapslokaler

Er dere 10 personer eller flere? Skal du arrangere treff eller møte med jobben? Send oss en forespørsel - vi skreddersyr.

Er du ute etter det ultimate kurs/ konferanse eller selskapslokale midt i hjerte av Lørenskog? Da har du så absolutt kommet til rett sted.

På Liv & Røre på Triaden senter har vi 2400 kvadrat meter med boltreplass til sosial hygge, spill og underholdning. Liv & Røre kan bookes til selskap og arrangementer av alle sorter. Vi er det ultimate sted for både «business & pleasure». Hva med å holde neste konferanse hos oss, etterfulgt av sosial hygge og teambuilding?

Vi er den perfekte lekeplass for voksne. Liv & Røre Triaden er definitivt din nye hot spot for sosial hygge. Gjett om vi gleder oss vilt til september hvor dørene åpnes og vi kan ønske deg velkommen innom.

Visste du at du allerede nå kan booke julebord hos oss? Eller er du på utkikk etter det perfekte selskapslokalet for ett arrangement til høsten? Konfirmasjon, kick-off eller Halloween? Våre store og luftige lokaler egner seg til alle typer av selskap og arrangementer. Lite som stort. Firmafest så vel som nyttårsfest. Uansett selskap eller størrelse på selskapet hjelper vi deg å skape den perfekte rammen for ditt arrangement. Bursdag, julebord, kick-off eller konferanse. Anledningene er mange, vi har fasilitetene. Vi har vi egne selskapsmenyer og sharing menyer med deilig mat. Vi tilrettelegger selvsagt for allergier og andre behov.  På Liv & Røre Triaden kan du leie hele eller deler av våre lokaler. Vi har topp moderne teknisk utstyr. Lydsystemet er av ypperste klasse og alt av tilkoblingsmuligheter finnes tilgjengelig. Våre lokaler kan huse 800 gjester. Vi hjelper deg selvsagt med alt av planlegging. Vi stiller med musikk, artister og Dj’s. Trenger du en komiker ordner vi det, eller kanskje en karaokevert? Du er i de beste hender.

I en egen flott avdeling ligger vår Chambre Separée, hvor vi har plass til 20 stykker. Perfekt for lukkede arrangement.

Forretnings middag såvel som julebord. I vår Chambre Separée kan du bestille vår sharing meny som kan deles. Vi lover herlig mat og drikke som definitivt får deg på gli og ut på banen for treffsikker moro. Vår Chambre Separée er også meget godt egent til øl, vin og whisky smakinger. Våre smakinger er så absolutt både lærerike og minneverdige opplevelser. Du tilegner deg masse ny kunnskap om øl, vin eller whisky. Våre sommelierer og eksperter deler gladelig sin kunnskap, og sørger for at du går ut døren med ett par triks i ermet. Uansett hva du måtte ønske hjelper vi deg å skreddersy for ditt arrangement. Det kan være lurt å være tidlig ute med bookingen, nå når Norge endelig har åpnet opp fylles det fort opp.

Vi skreddersyr og gjennomfører små og store arrangement og har forskjellige bursdags- og bedriftspakker som passer til alle!

Klikk på hver forskjellige pakke for mer info:

Matmenyer:

Send oss en forespørsel nå!

Navn(Required)
Bedrift
DD slash MM slash YYYY
Ønsket tid(Required)
:
Ett ca. antall
Interessert i Chambre Séparée
Privat rom med kapasitet for 20 pers sittende. Idealt for møte/konferanse i kombinasjon med middag og aktivitet. Tilgang til skjerm og projektor.
Interessert i delvis lukket område
Delvis lukket område med gardin. Idealt for møte/konferanse/fest i kombinasjon med middag og aktivitet. Maks kapasitet 250 personer. Tilgang til skjerm og projektor.
Interessert i privat lokale
Privat arrangement. Maks kapasitet 600 personer. Tilgang til skjerm og projektor. Send oss en forespørsel - vi skreddersyr.
Bespisning(Required)
Vi tilbyr selskapsmeny til selskap over 10+ personer.
Ønskete aktiviteter eller pakke
Fyll i ønskete aktiviteter. For prisliste spill, se nedenfor.
Her kan du fortell oss om ditt arrangement. Vi svarer på alle henvendelser innen 24 timer!

Eller...

Ring oss direkte for en hyggelig samtale

Ring