Bowling

Bowling

Bowling - får deg på banen

På tide å bytte ut penskoene til fordel for bowlingsko? På Liv & Røre har har vi fire bowlingbaner hvor du kan slå strikes i lange baner. Bowling spilles i en serie på 10 omganger, og hver deltaker har to kast hver. Klarer du å slå ned alle kjeglene på et kast kalles dette en strike. Deltakeren med høyest score vinner. Maks poeng score i bowling er 300 poeng, that’s a lot.… Tar du utfordringen?

Bowling er en sosial, morsom og lettbeint form for underholdning. Bowling kan spilles av barn og voksene i alle aldre, nybegynnere og eksperter. Hos oss kan du finpusse både skoa og teknikken. Proff eller nybegynner? Bursdag eller firmafest? Uansett anledning finn frem slengarmen å kom deg på banen! Vi skreddersyr for din bowlingfest. Mens det bowles serverer vi bobler eller annet godt fra baren.

NB! Aldersgrense 20 år etter kl. 18.00

spill bowling på Amfi Moa

Spill & Aktiviteter

På spillmenyen kan vi fronte med bowling, shuffleboard, biljard, bordtennis, arkadespill og karaoke. Er du ute etter bånn gass eller en time out? Spille eller kun chille? Hos oss får du alt uansett behov. Med andre ord alltid en «vinn-vinn-situasjon».

Les mer om våre spill her