Hva skjer?

Hva skjer?

Fra sport på storskjerm til smaking. Sjekk ut programmet

Hva rører seg på Liv & Røre Moa?

Hver uke inviterer vi inn til en rekke arrangementer og organisert moro. Vi er definitiv på ballen 24:7. Vi er stedet for arrangementer av alle salg. I våre luftige lokaler kan du både chille og spille. På våre store tv-skjermer viser vi det beste av hva som skjer innen sport og spill hver uke. Alt etter vær, vind og sesongen vi er inne i. Fotball er vår stamgjest som hver uke fyller våre skjermer.

I kjernen av Liv & Røre ligger vår lidenskap for mat og drikke. Vår restaurant og barer er alltid på ballen og komplimenterer spill og fartsfylt moro med deilig mat og drikke. Titt og ofte inviterer vi inn til stemningsfull smaking av vin, øl eller whisky. Perfekt for både de ferske og de proffe ganer.

Liv & Røre er definitivt et sted for både dag og kveldsaktiviteter. Hva er bedre enn å få et avbrekk i i shoppingen? En velfortjent pause hvor hodet kan fokusere på noe annet. På kveldstid er Liv & Røre det ultimate utested for både mat, drikke og spill. Hver helg snurrer DJ’s plater og byr opp til god stemning.

Innlegg

SPORTSOVERSIKT

Read article "SPORTSOVERSIKT"

Innlegg

DJ hver helg på Liv & Røre

Read article "DJ hver helg på Liv & Røre"