Om oss

Liv & Røre på Amfi Moa Ålesund

Med alt under et tak og en midt i blinken plassering inviterer vi til Liv & Røre på Amfi Moa. Ett nytt type spisested i Ålesund. Vi har stor boltreplass, og hele 1450 kvadratmeter til å prøve lykken, spise og nyte. Her kombineres spisesteder, uteservering, barer, spill og aktiviteter i en herlig røre.

Bar

Liv & Røre er et nytt type utested i Ålesund. Fra våre to barer tilbyr vi en raus og innholdsrik drikkemeny. Liv & Røre er definitivt en sosial møteplass for store små, og alle anledninger. Gøy på dagtid, så vel som det perfekte utested til kvelds.

Spill & aktiviteter

På spillmenyen kan vi fronte med bowling, shuffleboard, biljard, bordtennis, arkadespill og karaoke. Er du ute etter bånn gass eller en time out? Spille eller kun chille? Hos oss får du alt uansett behov. Med andre ord alltid en «vinn-vinn-situasjon». Les mer om våre spill her

Hva rører seg?

Hos oss er det duket for alle typer anledninger; bursdag så vel som teambuilding. Vi spiller opp til lek og moro. Visste du at du kan booke møterom, sitteplasser eller vår flotte mezzanine til lukkede selskap? Vi følger alltid spillereglene og tilrettelegger for minneverdige øyeblikk og god stemning. Ta med nære og kjære, venner og kollegaer til et opplevelsesunivers av de sjeldne. Du finner oss en svipptur fra Ålesund. Vi kan garantere at her, som navnet tilsier, blir det liv og røre.